SERPİL TURAN MASA TENİSİ TURNUVASI

Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Organizasyon Komitesi; yoğun yaşam ve iş temposunda görev yapan bütün çalışanlarımızın asıl iş ve görevleri dışında, sosyal faaliyetler ve spor etkinlikleri ile katılımcı, dinamik, etkin, yardımlaşma ve dayanışmayı öne çıkaran, kurumsal ve toplumsal değerlere saygılı, empati ve sempati temelinde birlikte hareket edebilen, takım ruhu ve ekip çalışmasını içtenlikle benimseyerek değer üreten bir örgüt kültürü ve bilincini yaratmak/yaşatmak vizyonu ve ruhu ile şekillendi.
      10 Mayıs-1 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi birimler arası ‘’Serpil TURAN Masa Tenisi Turnuvası’’na farklı birim ve görevlerde bulunan 54 çalışanımız, 14 takım halinde katılım göstermiştir
      Turnuvanın ilk gününden final maçına kadar geçen sürede, sporun, vefanın, rekabetin, sportmenliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, heyecanın ve iletişim dilinde sempatinin egemen olduğu iletişimin en güzel örnekleri sergilendi.

Ankara 3. Bölge Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Murat ÖZMEN, Mali Hizmetler Başkanı Cemalettin ORAL, Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Koordinatörü Dr. İbrahim ÖZCAN ve Uzm.Dr.Nuran ARSLAN’ın da katıldığı turnuva final maçı sonucunda; İMECE Takımı birinciliği, Röntgen Takımı ikinciliği, TRSM Takım da üçüncülüğü kazanmış olup, kazanan takımlara kupaları verilmiştir. Tüm katılımcılara katılım belgelerinin de verildiği turnuva ödül töreninde Merhume Hemşire Serpil TURAN anısına Eşi Hüseyin TURAN’a ‘’Onur Ödülü Plaketi’’ takdim edilmiştir. Turnuva sonrasında İdari Hizmetler Başkanı Dr. Murat Özmen, Mali Hizmetler Başkanı Cemalettin Oral, Uzm. Nuran Arslan’dan oluşan Genel Sekreterlik Ekibi ile Turnuva Şampiyonu İmece Takımı arasında da dostluk maçı yapılmıştır.
        Turnuvamıza ismini verdiğimiz değerli çalışma arkadaşımız, merhume Serpil TURAN’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Ayrıca turnuva süresince emeği geçen herkese, komitemiz ve kurumumuz adına teşekkür eder, katılımın her geçen gün artacağını düşündüğümüz turnuvalarımızın gelenekselleşmesi için elimizden gelen desteği vereceğimizin bilinmesini isteriz.

Okunma Sayısı : 1564         06 Haziran 2016