Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesine Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nden teşekkür

Hastanemiz Ambulans ile nakledilen en çok sayıda vakayı 1. sırada kabul eden Devlet hastanesi olması ve acil sağlık hizmetleri sunumunda göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'müz tarafından Teşekkür Belgesine layık görülmüştür.

Ayrıca; Dr.Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi 2017 yılında 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği ambulansları ile hastaneler arası nakli gerçekleştirilen en çok vakayı 2. sırada kabul eden Devlet Hastanesi olması nedeniyle de teşekkür belgesine layık görülmüştür.

Üstün özveri ve gayret ile çalışan, etkin ve verimli sağlık hizmeti sunumunu gerçekleştiren ve hastanemizin 1. olmasını sağlayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Okunma Sayısı : 160         07 Mayıs 2018